Laat de mooiste dag van je leven vastleggen door Jaap van Didden

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Mijn naam is Jaap van Didden en als gepassioneerd bruidsvideograaf leg ik de mooiste dag van jullie leven op sfeervolle, discrete en vakkundige wijze vast op video.

Vanaf het allereerste begin tot het einde blijf ik jullie onopvallend volgen om een onvergetelijke, sfeerimpressie van je trouwdag te maken. Van de kleinste emotionele details tot uiteraard het ja-woord, vertaald naar beeld.

Een Trouw Sfeerimpressiefilm van JVDrecording is een blijvende herinnering voor altijd en laat je de mooiste dag van je leven keer op keer herbeleven in de hoogste kwaliteit. JVDrecording werkt met de nieuwste technieken en registreert in Ultra HD middels de nieuwste Sony Pro camera. Uiteraard zijn drone opnames ook mogelijk tegen meerprijs.

Wij leveren een Trouw Sfeerimpressie reeds voor € 750,00 (excl. btw en reiskosten) en je ontvangt deze digitaal op USB, gemonteerd op muziek van jullie eigen keuze. (korte impressie van circa 4 min. en een uitgebreide van circa 25 min.)

Interesse? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Hieronder vind je alvast een selectie van onze trouwclips:

0614948215