Laat de mooiste dag van je leven vastleggen door Jaap van Didden

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Mijn naam is Jaap van Didden en als gepassioneerd bruidsvideograaf leg ik de mooiste dag van jullie leven op sfeervolle, discrete en vakkundige wijze vast op video.

Vanaf het allereerste begin tot het einde blijf ik jullie onopvallend volgen om een onvergetelijke, sfeerimpressie van je trouwdag te maken. Van de kleinste emotionele details tot uiteraard het ja-woord, vertaald naar beeld.

Een Trouw Sfeerimpressiefilm van JVDrecording is een blijvende herinnering voor altijd en laat je de mooiste dag van je leven keer op keer herbeleven in de hoogste kwaliteit. JVDrecording werkt met de nieuwste technieken en registreert in Ultra HD middels de nieuwste Sony Pro camera. Uiteraard zijn drone opnames ook mogelijk tegen meerprijs.

Wij leveren een Trouw Sfeerimpressie reeds voor € 900,00 (excl. btw en reiskosten) en je ontvangt deze digitaal op USB, gemonteerd op muziek van jullie eigen keuze. (korte impressie van circa 4 min. en een uitgebreide van circa 25 min.)

Interesse? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Hieronder vind je alvast een selectie van onze trouwclips:

0614948215

Videograaf & Fotograaf 1600 euro pakket van fotograaf ( Bart Buurmeester) en videograaf (Jaap van Didden )
Of fotograaf (Sandy Struijs ) en videograaf (Jaap van Didden)


Fotograaf: Sandy Struijs Multimedia
www.sandystruijs.nl

Fotograaf: Bart Buurmeester

Steeds meer mensen willen hun grote dag zowel op video als op foto vastgelegd hebben.
Zo willen wij ook in deze behoefte voor de bruidsparen in kunnen vullen.
Omdat deze heugelijke dag al duur genoeg is kunnen wij u een pakket van fotograaf( Bart Buurmeester) en videograaf (Jaap van Didden) voor een tarief voor samen van 1700 euro aanbieden.
Dit is echter zonder reiskosten en zonder trouwalbum ! Wel krijgt u alle foto's op een usb stick.
Een album kost 250 euro. Tevens krijgt u altijd een gratis voorgesprek  
door Bart of Jaap. Zit u nog met vragen ??

Bel of mail ons

Bart Buurmeester
contact@bartbuurmeester.com
Telefoon 0639658203
https://bartbuurmeester.com

Jaap van Didden
hobbystudio@live.nl
telefoon 0614948215